De Eetkamer Wernhout

de eetkamer

Henk en Gerda van Es kochten drie jaar geleden het pandje aan de Wernhoutseweg te Wernhout om er een eigen eetgelegenheid te realiseren. Wat eens een danscafé was (en in een verder verleden een slijterij en slagerij), toverden zij samen met hun team om tot een knus en huiselijk restaurant.

De Eetkamer – die plaats biedt aan bijna 80 personen – is populair bij jong en oud, specifiek bij verliefde stelletjes… Dit is vooral te danken aan de huiskamersfeer en de persoonlijke benadering. De Eetkamer voelt als een warm bad, alsof je op bezoek bent bij goede vrienden die je een avondje lekker verwennen!

Onlangs is de menukaart van De Eetkamer volledig vernieuwd. Alle gerechten zijn met veel zorg en liefde samengesteld. “Onze gasten kunnen nu smullen van o.a. moderne visgerechten, maar ook heerlijke vleesgerechten en wild”, vertelt het team gepassioneerd. “Uiteraard kunnen ook vegetariërs hier lekker eten. Als afsluiting kun je kiezen voor heerlijke desserts zoals een ouderwetse sorbet of het Grand Dessert “Verrassing voor 2”, met heerlijk vers fruit, lekkere toetjes, cakejes, bonbons, etc.En voor wie niet kan kiezen, is er voor slechts 27,50 euro een driegangen verrassingsmenu.

Contactgegevens:
De Eetkamer
Wernhoutseweg 80
4884 AX Wernhout
Telefoon 076 – 5991990
E-mail: hendrikvanes@home.nl
Naar de website

Openingstijden:
Woensdag t/m zondag: 11.00 – 24.00 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *