Ontdekken en Proeven

high teaHet High Tea arrangement “Ontdekken en Proeven” bestaat uit een fotozoektocht door Zundert met als afsluiting een heerlijke High Tea (High Wine of High Beer). Alvorens aan de fotozoektocht te beginnen kunnen jullie eerst nog genieten van een lekker kopje koffie of thee met gebak.

Tijdens de fotozoektocht gaan jullie op zoek naar de 10 leukste plekjes van Zundert, deze zijn aangegeven op de plattegrond. Op elke locatie dienen jullie een aantal vragen te beantwoorden, puzzels op te lossen en krijgen jullie een leuke team-opdracht. Naast vragen, puzzels en opdrachten zijn er ook historische feiten en leuke weetjes in de tocht verwerkt. Kortom op gevarieerde wijze maken jullie kennis met de stad en haar fraaiste aangezichten. De fotozoektocht eindigt bij een gezellig restaurant waar een uitgebreide High Tea met allerlei heerlijkheden zoals scones, muffins, sandwiches, brownies en onbeperkt thee op jullie staat te wachten.

Zundert ontdekken met leuke vragen en opdrachten en lekker smullen van heerlijke zoetigheden en hartige hapjes, dat is het recept voor een gezellige middag in Zundert.

Een High Tea-arrangement is ook mogelijk in Antwerpen, Breda, Den Bosch, Gent, Brugge, Middelburg, Hulst, Leuven, Delft, Amersfoort, Antwerpen, Tilburg, Naarden, Eindhoven, Bergen op Zoom, Deventer, Woerden, Utrecht. Arnhem, Nijmegen, Leiden, Maastricht of Roermond.

Programma*:

11.00 – 11.45 Koffie/thee met gebak
11.45 – 14.15 Fotozoektocht door Zundert
14.15 – 16.30 High Tea

Inclusief:

  • Materialen voor de fotozoektocht

Exclusief:

    • Koffie/thee met gebak
    • Uitgebreide High Tea inclusief onbeperkt thee

Prijs:

Euro 100,00 gebaseerd op 1 groep (excl. 21% BTW). Voor elk extra team komt er Euro 40,00 (excl. BTW) bij

OFFERTE AANVRAGEN

Contactgegevens:
City Xplore
Willem Passtoorsstraa 4
4881 BR  Zundert
info@city-xplore.nl
Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *