Benefietactie Café Malawi (28 december)

Op zaterdag 28 december is er een vrolijk onderhoudend en informatief programma met optredens, interviews en tal van presentaties. Dan is ook de ontknoping van de inzamelingsacties die door tal van vrijwilligers zijn uitgezet in de gemeente Zundert. Hoofdgast in Café Malawi is Nicole van Enteren, die voor het eerst in bijna acht jaar uit Malawi naar Nederland terugkeert.

In de aanloop naar de ontknoping op zaterdag 28 december heeft de organisatie van Café Malawi een maand lang de beschikking over een compleet winkelpand, gratis, van de firma Maas-Jacobs. Het gaat om het voormalige pand van de kledingketen Miller & Monroe, op de hoek van de Markt, naast Dirk van den Broek. Café Malawi gaat het pand de komende tijd gebruiken als uitvalsbasis en werkruimte, maar ook als pop up store en ontmoetingscentrum. Vanaf zaterdag 14 december zijn de deuren geopend voor de verkoop van de meest uiteenlopende spullen. Ook gaan er tal van activiteiten gepresenteerd worden, voor jong en oud.

De Afriana Foundation is in 2011 opgericht, als christelijke non-profit organisatie met als hoofddoel kindersterfte te verminderen in Afrika. Door middel van verschillende projecten richt de Afriana Foundation zich op kinderen en families die leven onder de armoedegrens. Door de strijd aan te gaan met armoede, ziekte, verwaarlozing en misbruik, wordt er geprobeerd de leefomstandigheden te verbeteren.

Voor meer informatie: www.afrianafoundation.org

One thought on “Benefietactie Café Malawi (28 december)

  1. Nicole, ik lees net in de krant dat je in Nederland bent. Zouden we elkaar kunnen ontmoeten op 28 dec in Zundert of een andere dag bv? Ik hoop het echt!!
    Ik hoop ook dat je dit bericht leest. Ik weet niet hoe ik anders in contact met je kan komen?
    Hartelijke groet en Gezegende Kerst samen met je familie!!
    Nettie van de Velde uit Tholen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *