Brasserie & Grand Café Bij de Nonnen is gevestigd in één van de oudste panden van de Molenstraat in hartje Zundert. Vroeger een klooster, nu een brasserie & grand café.
Bij de Nonnen wordt gegeten, gedronken, gekletst, geborreld, gefeest en soms ook getreurd, kortom; ze zijn de huiskamer van Zundert. Op de begane grond is de brasserie & grand café gedeelte; ongedwongen genieten van hapjes en drankjes kan op het vlonder bij de hoge ramen.

Wil je weten hoe het er nu aan toe gaat in onze keuken, reserveer dan een tafeltje in het ‘kitchen view’ gedeelte, ook ideaal voor groepen tot 16 personen. Op de eerste etage, welke bereikbaar is met een lift, is onze vide; rondom de balustraden zijn er plaatsen met een mooi uitzicht over de zaak! Een stukje verder is ‘De Refter’, een zaal welke uitstekend geschikt is voor grotere partijen, koffietafels, feestjes, vergaderingen etc.

Bij de Nonnen kun je terecht voor diverse arrangementen zoals een wijnproeverij, bierproeverij of een heerlijke high tea die bestaat uit Etageres met petit fours en andere zoetigheden, daarna sandwiches met koud gerookte zalm, carpaccio, cocktailtje van hollandse garnalen, een kipvidee ‘ke en om het af te leren als laatste onze huisgemaakte friandises. Dit alles inclusief alle smaken thee uit onze ‘bazar’ doos. Prijs p.p. volwassenen 19,50 EUR / Prijs p.p. kids 11.50 EUR Ook voor een walking diner of gezellige koffietafel kun je in dit gezellige etablissement terecht.

Contactgegevens:
Bij de Nonnen
Molenstraat 11
4881 CP ZUNDERT
tel: 076 – 597 2311
e: info@bijdenonnen.nl
Naar de website

 

One thought on “Bij de Nonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *