Brasserie Restaurant Van Gogh is ‘the place to be’ op de geboortegrond van Vincent Van Gogh.

Wij vinden het een eer om u op deze historische plek te kunnen laten beleven en genieten met gebruikmaking van verse streek- en seizoensgebonden producten.

Genieten van een kop koffie met Van Gogh gebak of iets anders lekkers, of verschillende heerlijke salades, soep en broodjes tijdens de lunch met een mooi glas wijn. Of genieten van een geheel verzorgd diner. Tevens kunt u bij mooi weer gebruik maken van ons prachtige terras, rustig gelegen aan de achterzijde van het restaurant, in de prachtige tuin waar de kleine Vincent zo vaak heeft gespeeld.

Tussen 11.00 en 14.30 uur kunt u aanschuiven om te genieten van een heerlijke lunch. Wij bieden een ruime keuze uit een groot aantal lunchgerechten zoals heerlijke salades, een volledig 12-uurtje en vele andere fijne gerechten.

Het restaurant is voor het diner geopend van 17.00-21.00 uur. Wij stelden voor u een uitgebreide Menukaart samen met overheerlijke gerechten; daar waar mogelijk uit de streek en afhankelijk van het seizoen.

Wij hopen dat wij u binnenkort mogen ontvangen in Restaurant Brasserie Van Gogh zodat wij u ons idee over lekker eten en drinken kunnen laten beleven. Neem eens een kijkje op onze kaart die elke maand door ons team wordt aangepast aan het seizoen.

Met culinaire groet,
Frank, Astrid en Tim Laurijssens

Openingstijden:

woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur

Contactgegevens:
Markt 26
4881 CN  Zundert
Tel. 076 – 597 3340
Gsm 0032 473274688
E-mail: info@brasserievangogh.nl
Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *