De Ruyterhof

ruyterhofOp een steenworp afstand van de Belgische grens, bijna onder de rook van Breda vind je De Ruyterhof. Hier word je onthaald op een combinatie van  Brabantse gastvrijheid met een authentieke, ambachtelijke keuken. In de Ruyterhof maken ze zo veel mogelijk alles zelf, het liefst van mooie, verse producten recht van de boer.

Zo maken ze hun eigen ham van Achtmaals lam.  Ze werken met biologisch hoen van de Walnoothoeve, biologisch-dynamische zuivel van de Beukenhof en biologisch rundvlees van het Boere Zakdoekje bij Nispen. Ze maken zelf al hun vleeswaren van Boerderijvlees van hoeve het Laag, ze roken hun eigen zalm, forel en makreel.  Niet uit de Aa of Weerijs, maar wel kraakvers geleverd en direct verwerkt. Natuurlijk hebben ze Rijsbergse champignons en naar het seizoen Brabantse asperges,  Rijsbergse aardbeien, Bredase frambozen en kersen en bramen uit de Pannenhoef.

Al dat lekkers combineren ze graag met mooie wijnen, maar ook speciaalbieren. Niet voor niets is de Ruyterhof jaren achtereen bij de eerste drie geweest van beste restaurantwijn van de Baronie van het Nederlandse Wijngilde. Ook is De Ruyterhof genomineerde voor de Bier & Gastronomie Award 2013.

In De Ruyterhof hebben ze naast heel veel heerlijke ambachtelijke gerechtjes ook een grote keuze aan mooie wijnen en speciaalbieren. Die willen zij je natuurlijk graag laten proeven. Daarom hebben ze een “High Beer” en “High Wine” bedacht.

High Beer

Zij schenken voor je een selectie van mooie speciaalbieren in met daarbij een etagere met allerlei ambachtelijke voorgerechtjes. Daar komen natuurlijk vers gebakken broodsoorten, boerderijboter en kruidenboter bij. Het bier is voor het lekkere, het water is voor de dorst. Houd je niet zo van zware bieren? Dan hebben ze ook een light versie met lichte fruitbieren. Prijs 27,50 euro p.p.

High Wine

Voor de High Wine kun je kiezen uit wit en rood. Je krijgt 3 mooie wijnen, waaronder hun prijswinnaars. Daarbij ook weer de etagere met heerlijke gerechtjes, brood & boters en natuurlijk water. Prijs 29,50 p.p.

High Beer, High Wine & High alcoholvrij voor gezelschappen vanaf 10 personen maandag tot en met zondag op afspraak, voor kleinere gezelschappen vrijdag tot en met zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur op reservering.

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag voor gezelschappen vanaf 10 personen op afspraak.
Cafe & Restaurant vrijdag en zaterdag vanaf 14.00 uur.
Zondag vanaf 12.00 uur.
Iedere zondag uitgebreid Brunchbuffet.

Contactgegevens:
Hogestraat 22a
4890 AB Rijsbergen.
Tel: 076 – 596 16 01
Fax: 076 – 596 45 51
E-mail: info@deruyterhof.nl
Naar de
website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *