Den Soete Inval

densoeteinvalEetcafé Den Soete Inval is gelegen aan de hoofdstraat van Zundert. Den Soete Inval typeert zich door zijn huiselijke sfeer en persoonlijke benadering. Zowel de inrichting als “onze blik op de kaart” veranderen met de seizoenen.
Parkeren kan voor de deur.

Bij den Soete Inval hebben ze diverse arrangementen. Een heel leuk concept is de Proeverij. Als uitgangspunt voor de Proeverij hebben zij het systeem genomen van de tapas; “kleine Spaanse gerechtjes,die gedurende de avond worden geserveerd”. Zij doen dit echter met de gerechtjes van hun eigen menukaart uitgebreid met specialiteiten van de borden of gerechten van het seizoen. De Proeverij is avondvullend en opgebouwd uit kleine gerechtjes die gezamenlijk een hele maaltijd vormen.
De proeverij is geschikt voor minimaal 4 personen en kan uitsluitend op reservering.

Proeverij met 4-gangen: € 39,50
5 koude en warme voorgerechten
2 soepen
4 hoofdgerechten
3 nagerechten

Ook voor een lekkere lunch of high tea kun je bij Den Soete Inval terecht. De high-tea bestaat uit vier gangen en wordt geserveerd met verschillende kruidenthee soorten. De meeste zijn op basis van witte- , groene, zwarte of rooibos thee. Elke gang wordt apart geserveerd zo ook elke keer een andere theesoort. Als starter serveren zij twee soorten quiche; te weten ham/kaas en broccoli met verse zalm. De volgende gang bestaat uit diverse sandwiches (afhankelijk van het seizoen) die met verse producten worden belegd. De derde gang bestaat uit muffins en engelse scones (zoete broodjes) met natuurlijk jam en room. Als afsluiting worden zoete taarten geserveerd.
Prijs van de High-tea  € 19,95

Contactgegevens:
Eetcafé “Den Soete Inval”
Molenstraat 104
4881 CV Zundert
tel.: 06-10456741
e-mail: reservering@densoeteinval.com
Naar de website

Openingstijden:
Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur
Zondag vanaf 16.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *