lunchroom lunchinn zundertEen vers ontbijtje, een goede cappuccino met een heerlijk stuk eigengemaakte appeltaart, een boerentosti en verse soep voor de lunch, een high tea of een aangeklede borrel. Al dat heerlijks in huiselijke sfeer is lunchroom Lunch Inn. Eigenaresse Yvonne de Koning heeft bewust gekozen voor een open keuken, zodat de gasten kunnen zien, horen en ruiken wat zij doet in de keuken. Ze wil hen het ongdwongen keukentafelgevoel geven.

Het merendeel van de producten op de kaart wordt zelfgemaakt, met producten van goede kwaliteit, veelal biologisch en van producenten uit de regio. Ze werkt o.a. samen met Hoeve Het Laag, Boomgaard Neleveld en kaasboerderij Ossenblok.

Vanaf 9 uur ‘s ochtend kunnen gasten bij Lunch Inn terecht voor een vers gemaakt ontbijtje. Bij de koffie serveert Yvonne appeltaart, muffins en verse eierkoeken. Als lunchgerecht is de boerentosti en de Lunch Inn Sandwich erg populair, maar ook Yvonne’s gehaktbal wordt zeer gewaardeerd. Op het krijtbord aan de wand staan tijdelijke gerechten.

Ook is het mogelijk broodjes te bestellen. Als je voor 11.00 uur besteld, bezorgen zij de lunch op tijd of men kan deze afhalen.

Openingstijden:
De hele week van 9.00 tot 17.00 uur

Contactgegevens:
Lunch Inn
Markt 14
Zundert
Tel: 076-8501137
lunch@ziggo.nl
Naar de website

 

One thought on “Lunch Inn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *