Twee weken na het grote bloemencorso, op elke derde zondag van september, is het tijd voor de jongere Zundertse corsobouwers om te laten zien hoe zij gevat zijn door het corsokoorts virus. Met een bonte, kleurrijke stoet van ruim 200 wagentjes en met meer dan 700 kinderen wordt wel duidelijk dat het corso erg leeft bij de jeugd.

De route van de kindercorso optocht is als volgt:

Veiling – Lijsterstraat – Nachtegaalstraat – Prinsenplein – Prinsenstraat – Molenstraat – Markt- Elisabethlaan – Willaert – Burg. Manderslaan – Wildertsedijk – Molenstraat – Veiling

Programma:

13.30 uur  Vertrek vanaf veilingterrein aan de Molenstraat, onder begeleiding van verschillende muziekkorpsen en dweilbandjes.
14.00 uur  De bloemenstoet passeert de tribune op de Markt. De reportage daar wordt verzorgd door Ron Schijfs en Edwin Mathijssen. Via het terrein van De Willaert zal iedereen terugkomen op het veilingterrein.
Vanaf 15.00 uur komen alle leeftijdsgroepen aan hun trekken met het grote feest.
DRIVE-IN Show Frans van Gorp zal hiervoor zorg dragen.
16.40 uur  Start uitreiking van de categorie prijzen en ereprijzen; figurantenprijs, zilveren Dahlia en de Duim door Rene Renne, voorzitter van Stichting Corso Zundert. Prijsuitreiking Pomponklasse (nr. 1, 2 en 3 op het podium)
17.00 uur  Optreden winnaar Kindercorsong + Corsong winnaar(s)
17.10 uur  Prijsuitreiking Dahliaklasse (nr. 1, 2 en 3 op het podium)
17.30 uur  Prijsuitreiking Sterklasse (nr. 1, 2 en 3 op het podium)
17.45 uur  Vervolg disco
19.00 uur  Einde programma

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *