Groepsuitjes

Ben je op zoek naar een leuk groepsuitje in Zundert of omgeving voor een bedrijfsuitje, familiedag, team-event, vrijgezellenfeest, schooluitje of verenigingsuitje? Wij ontwikkelen de activiteit geheel op maat en sturen het kant en klaar pakket met alle materialen – binnen 2 weken – per post naar je toe. Ook is het mogelijk een compleet op-maat-gemaakt programma voor jullie samen te stellen.

Je kunt kiezen uit de volgende activiteiten:  FotozoektochtJeu de Boules Speurtocht,  Crazy 19, de VrijgezellenspeurtochtMannen tegen de Vrouwen180 Seconds,  Ik Hou Van Holland-zoektocht, Ontdekken en Proeven.   Al onze spel-programma’s kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld een lunch, high-tea, diner, picknick, bierproeverij, workshop, rondleiding, etc. Voor groepen die liever in de natuur bezig zijn hebben wij het Outdoor-spel Klootschieten. Het Klootschieten wordt dan gecombineerd met leuke vragen en opdrachten. Uiteraard kunnen ook meerdere spelprogramma’s gecombineerd worden.

De prijs voor een op-maat-gemaakt  pakket via de post is er vanaf Euro 105,00 (incl. BTW + verzenden).

Indien jullie de activiteit graag willen combineren met bijvoorbeeld een lunch, diner of high tea, dan rekenen wij hiervoor Euro 15,00 (incl. 21% BTW). Gelieve dan jullie wensen en budget p.p. aan ons door te geven. Vervolgens gaan wij voor jullie op zoek naar een geschikte locatie. Indien akkoord reserveren wij voor jullie. De betaling doen jullie dan ter plekke. Mocht de locatie niet akkoord zijn, dan gaan we voor jullie op zoek naar een andere locatie.

Werkwijze:

  • Via onze website kun je bekijken welke activiteiten je aanspreken.
  • Mocht je nog vragen hebben, dan kun je per email contact met ons opnemen.
  • Wil je een offerte aanvragen, vul dan de offerte-aanvraag in.
  • Na ontvangst van het formulier ontvang je via email een vrijblijvende offerte. Tevens zijn onze algemene voorwaarden bijgevoegd.
  • Indien je akkoord bent met de offerte ontvangen wij graag je akkoord + eventuele wensen per email. Hierna ontvang je een opdrachtbevestiging + factuur.
  • Indien jullie de activiteit graag willen combineren met bijvoorbeeld een lunch, diner of high tea, dan rekenen wij hiervoor Euro 15,00. Gelieve dan jullie wensen en budget p.p. aan ons door te geven. Vervolgens gaan wij voor jullie op zoek naar een geschikte locatie. Indien akkoord reserveren wij desgewenst voor jullie. De betaling doen jullie dan ter plekke. Mocht de locatie niet akkoord zijn, dan gaan we voor jullie op zoek naar een andere locatie.
  • Na betaling van de factuur,  wordt het pakket op-maat-gemaakt.
  • Het pakket met daarin alle benodigde materialen wordt vervolgens  via post.nl verzonden.
  • Gelieve rekening te houden met een levertijd van circa 2 weken.
  • Naar de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *