ID THEATER COMPANY: FAIR! (10 december)

Wat als we alles zouden kunnen doen wat we maar willen? Wanneer we maar willen? Geen regels, geen verplichtingen en geen rekening hoeven houden met anderen?

In FAIR!, de kermis van het egoïsme, staan vrijheid en vermaak voorop. Dans, muziek, dj’s en wilde attracties zorgen ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen. Een nacht om nooit te vergeten.. of een nachtmerrie?

Het toneelbeeld start bij zonsondergang en eindigt bij zonsopgang. Daar tussenin draait de kermis van het egoïsme, geleid door de kermis exploitant. In zijn hokje spoort hij de menigte aan in hun zoektocht naar geluk en vermaak. De kermisbezoekers willen alleen maar plezier en voor één keer volledig egoïst zijn, de exploitant vraagt zich af in zijn pauzes waar deze zoektocht naar geluk eigenlijk toe leidt.

De nacht begint uitgelaten, maar naarmate de attracties harder en wilder worden, worden de bezoekers ongeremd en minder sociaal. Het geluk blijkt ineens ver te zoeken.

FAIR! is een beeldende en rauwe multidisciplinaire voorstelling met dans, spel en muziek die het publiek confronteert met de vraag of mensen wel gemaakt zijn voor de vrijheid waar ze zo vaak naar streven. Over de lusten en lasten van het individualisme & de behoefte naar eeuwig plezier.

Wanneer:
dinsdag, 10 december 20:30 

Waar:
CultuurCentrum Zundert – De Schroef

Tickets €15,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *