De Abdij Maria Toevlucht staat temidden van de natuur. Het dichtst bij zijn de eigen weilanden en dreven van de abdij, die nu sinds eind 2011 in een samenwerking met Natuurmonumenten aan de belangstellenden worden aangeboden. Enkele bankjes geven mooi uitzicht over de brede sloten en kruidenrijke weilanden.

Andere mooie gebieden in de omgeving van de Abdij: de Veldekensberg, Landgoed de Moeren, de Lange Maten; loopt u eens langs de Stouwdreef een eind richting Klein Zundert – u kruist de Turfvaart en steekt misschien even af naar de theekoepel. Iets verderop is de Pannenhoef; aan de overkant van de Rucphenseweg vindt u de schilderachtige Moersebaan, de Oude Buisse Hei waar Henriëtte Roland Holst en haar echtgenoot hun zomerverblijf hadden.

In het poortgebouw van de abdij, links van de hoofdingang, vindt u de abdijwinkel. In de abdijwinkel is het trappistenbier “Zundert” te koop enkel in geschenkverpakking van 6 flesjes. Ook zal het eigen bijbehorende glas verkrijgbaar zijn. Zij verkopen géén kratten en ook geen losse flesjes. Ook de andere trappistenbieren bieden ze te koop aan: u kunt uit een assortiment van 11 trappistenbieren een tasje van 6 naar keuze zelf samenstellen.

Op het terrein van de abdij kan het trapisstenbier niet geconsumeerd worden: zij verwijzen daarvoor gaarne naar de horeca in de omgeving.

Openingstijden:
Dinsdag tot en met zaterdag: 14.15 uur tot 16.45 uur
Zondag na de eucharistieviering: 11.00 tot 11.50 uur
Maandag gesloten

Contactgegevens:
Abdij Maria Toevlucht
Rucphenseweg 38
4882 KC Klein Zundert
Tel: (0031) (0)76 5974251
Fax: (0031) (0)76 5976077
: info@abdijmariatoevlucht.nl
Naar de website

Naar de website van de brouwerij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *