Het Vincent van GoghHuis is een levend kunstcentrum op de geboortegrond van één van de beroemdste kunstenaars uit de geschiedenis: Vincent van Gogh. Geen klassiek museum, maar een actieve belevingswereld, voor zowel kunstliefhebber als toerist. Met een prikkelende presentatie over het leven en werk van Vincent van Gogh en interactieve educatie.
De vaste presentatie ‘Vincent van Gogh – De wortels van een meester’ staat op zichzelf, maar vormt ook een opmaat voor de wisseltentoonstellingen. Het programma van die tentoonstellingen richt zich op kunstenaars van de 20e en 21e eeuw die zich lieten of laten inspireren door werk en/of leven van Vincent van Gogh.

Het Van Gogh Documentatiecentrum staat in het teken van onderwijs en wetenschap. Leerlingen en studenten kunnen gebruik maken van het archiefmateriaal en een uitgebreide collectie boeken. In bescheiden presentaties zal het wetenschappelijke team hier verslag doen van onderzoek.

In het Van GoghHuis kun je voor verdere toeristische informatie terecht aan de VVV-balie. In de sfeervolle brasserie/restaurant kunt u genieten van een goede kop koffie of een smakelijke maaltijd.

Vincent van GoghHuis
Markt 26-27
4881 CN Zundert
Tel.: +31 (0)76 597 85 90
vincent@vangoghhuis.com
http://www.vangoghhuis.com

Openingstijden:
Woensdag tm vrijdag van 10 tot 17 uur
Zaterdag + zondag van 12 tot 17 uur
(gesloten op nieuwjaarsdag, 1e paasdag, koningsdag, de eerste zondag van september en 1e kerstdag)

Toegangsprijzen
Normaal: €6,50
Museumkaart, ICOM, Vrienden van Van Gogh, kinderen<12: gratis

Bereikbaarheid:
Auto: A16 afslag Zundert/Meer (in België)
Openbaar vervoer: Station Breda/ buslijn 115 Breda-Zundert

Toegankelijkheid:
Rolstoelvriendelijk/ Expositie toegankelijk via lift

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *