Kunstroute Zundert 19 en 20 mei

Kunstroute Zundert 2018 in het weekend van 19 en 20 mei.

Tijdens Kunstroute Zundert stellen beeldend kunstenaars (alle disciplines en zowel amateurs als (semi-)professionelen) uit de gemeente Zundert hun atelier open voor het publiek. De inschrijving is inmiddels gesloten en er doen 25 kunstenaars op 14 verschillende locaties mee.

Stapelen

Vorig jaar was de introductie van een centraal thema een groot succes. Ook dit jaar kan er een werkstuk gemaakt worden naar aanleiding van een centrale thema. Dit jaar is voor ‘stapelen’ gekozen. Alle werkstukken die gemaakt worden, zullen worden geëxposeerd in de grote zaal van Bij Ons aan de Molenstraat 5 in Zundert. Dit is tevens het startpunt van de Kunstroute en hier kunt u ook de flyer met routekaart en het beoordelingsformulier voor de Publieksprijs ophalen.

Publieksprijs! 

Nieuw dit jaar is de Publieksprijs 2018. Om bezoekers meer te betrekken kunnen zij een cijfer geven aan de bezochte locaties. De winnende deelnemer mag zich ‘Kunstenaar van het Jaar 2018’ noemen, betaalt volgend jaar geen inschrijfgeld en bepaalt het centrale thema voor volgend jaar. Uiteraard valt ook eeuwige roem hem/haar ten deel.

De Kunstroute Zundert vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 mei. Alle ateliers zijn geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

Kunstroute Zundert wordt georganiseerd door Stichting Beeldend Centrum Zundert.

Op Facebook: https://www.facebook.com/kunstroutezundert

Op Instagram: https://www.instagram.com/kunstroutezundert

e-mail secretariaat: kunstroutezundert@hotmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *