Kunstroute Zundert zoekt beeldend kunstenaars!

Zundert ~ De werkgroep Kunstroute Zundert, onderdeel van Stichting Beeldend Centrum Zundert, nodigt alle beeldende kunstenaars uit de Gemeente Zundert uit zich aan te melden voor deelname aan de komende editie 2020. Alle disciplines zijn welkom. Kunstroute Zundert vindt traditiegetrouw in het derde weekend van mei plaats, dit jaar dus op 16 en 17 mei.

Kwaliteit

Net als voorgaande jaren worden professionele en semiprofessionele kunstenaars uit de gemeente Zundert van harte uitgenodigd zich in te schrijven, net als amateurs die hun werk serieus nemen.

“Breekbaar”

In het Vincent van Goghhuis aan de Markt 27 in Zundert is de gezamenlijke expositie te bezichtigen. Dit is tevens het startpunt en informatiecentrum waar u ook het programmaboekje en plattegrond kunt afhalen. Het centrale thema van de expositie is ‘breekbaar’, bedacht door Lily Knol, de winnares van de Publieksprijs van vorig jaar.

Publieksprijs

Ook dit jaar mogen bezoekers aan het Vincent van Goghhuis aangeven wat hun favoriete kunstwerk is. De winnaar mag volgend jaar het thema bepalen, betaalt geen inschrijfgeld en valt eeuwige roem ten deel.

Deelname Beeldende kunstenaars die interesse hebben in deelname kunnen zich tot 28 februari aanmelden door een e-mailtje te zenden naar kunstroutezundert@hotmail.nl (let op de .nl). Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina: https://www.facebook.com/kunstroutezundert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *