Kwekerijenloop 27 januari 2019

Vanwege het grote succes wordt de Kwekerijenloop in 2019 wederom georganiseerd. Op zondag 27 januari 2019 organiseert de Van Goghloop Zundert samen met Treeport en WBTV de Kwekerijenloop.

Zundert leeft van de boomteelt: er zijn meer dan 400 boomkwekerijen en maar liefst 40% van de Zundertse beroepsbevolking is werkzaam in de boomteelt. Tijdens de Kwekerijenloop wandel of ren je over en langs deze kwekerijen. Een laagdrempelig sportief evenement!

De Kwekerijenloop is een loop met een landelijk parcours met mogelijk hier en daar een hindernis. Je kunt zowel hardlopen als wandelen over het parcours, wat bestaat uit paden en doorgangen over kwekerijen die normaal gesproken niet of minder toegankelijk zijn. Zie het als een andere manier van duurloop, over een begeleid parcours. Een parcours waar je dus normaal gesproken niet komt. Bedoeling is om (samen) plezier te maken en een gezellige ochtend alleen, met een groep of met je gezin te hebben.

Er zullen mogelijk hindernissen op het parcours aanwezig zijn. De kwekerijenloop is voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk. Het parcours is dan ook heel geschikt om samen met de kinderen te wandelen.  (het parcours is niet geschikt voor wandelwagens of rolstoelen).

Honden mogen ook mee lopen bij de Kwekerijenloop, mits kort aangelijnd en dicht bij zijn baasje. 

Klik hier voor een impressie-filmpje van de Kwekerijenloop 2017!!

Praktische informatie

  • Start: tussen 9.30 en 12.00 uur
  • Afstanden:  ong 5 km (kleine ronde);  ong 10 km (grote ronde);  ong 15 km (grote en kleine ronde). Er kan gelopen worden tot 13.00 uur. Tijdsregistratie is niet aanwezig.
  • StartlocatieCafe van T, Wernhoutseweg 116, 4884 AZ Wernhout (NL)

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 9.00 uur tot 12.00 uur bij Café van T.

Via het formulier op de website kan je je alvast aanmelden (tot en met zaterdag 26 januari 23 uur); dan hoef je ter plekke alleen nog maar af te rekenen. 

Inschrijfgeld: €4,- per persoon; €3,- voor kinderen tot en met 12 jaar.
Dit bedrag is inclusief soep, parkeren van uw auto en een mooie en unieke route over particulier terrein van kwekerijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *