Abdij Maria Toevlucht.nl
De abdij Maria Toevlucht is een trappistenabdij die zich bevindt tussen Zundert en Schijf voorbij natuurgebied de Moeren.

Bed & Breakfast Monument076
De Bed & Breakfast is gevestigd in een monumentaal pand, midden in het oude centrum van Etten-Leur. Op loopafstand van talloze leuke restaurants, cafés en winkels. In de omgeving kan heerlijk gefietst en gewandeld worden. Liever eens iets anders? Huur dan één van onze elektrische Renault Twizy’s.

BibliotheekZundertrucphen.nl
De Bibliotheek heeft vestigingen in het Gemeenschapshuis in Achtmaal, Koutershof in Rijsbergen, Gemeenschapshuis Wierenbos in Wernhout, Cultureel Centrum in Zundert en uitleenpunten in de Willaert, Rijserf, Basisscholen St. Anna, St. Antonius en de Zonnebloem.

TotalBodyWorx.eu
Bij Sportschool Total Body Worx in Rijsbergen werk je aan je gezondheid, je bouwt conditie op, versterkt je spieren, je wordt fitter en verbrandt calorieën. Je hebt veel verschillende groepslessen zoals bootcamp, pumpfit, aerial yoga, HIIT, etc. Ook heb je de keuze uit diverse fitnessprogramma’s. Lijkt het je wat, schrijf je dan in voor een proefles.

BrabantseNatuurpunten.nl
Brabantse Natuurpoorten zijn dé startpunten voor een fiets- of wandeltocht door de Brabantse natuur. Natuurpoorten zijn gelegen aan prachtige natuurgebieden door de hele provincie. Er staat altijd een horecapunt, leuke fiets- en wandel-routes, voldoende parkeergelegenheid en informatie over de natuur en de routes. Het netwerk van Brabantse Natuurpoorten is een initiatief van de provincie Noord-Brabant.

Brabantsfaam.nl
Archief van de Brabantse Dag in Heeze

City-Xplore.nl
Iets organiseren voor een familiedag, bedrijfsuitje of vriendenuitstapje? Kijk op de site voor de leukste citygames.

Corsief.nl
Corsief is een onafhankelijk tijdschrift over corso’s in het algemeen en het Zundertse bloemencorso in het bijzonder.

CorsoNetwerk.nl
Landelijk corsonieuws over de bloemencorso’s in Lichtenvoorde, St. Jansklooster, Valkenswaard, Vollenhove en Zundert.

Erfgoedlogies.nl
Een luxe bed and breakfast in historisch erfgoed: dat vind je bij Erfgoedlogies. Alle B&B’s, B&B suites en appartementen zijn gevestigd in historisch erfgoed: in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Naast B&B’s vind je ook vakantiehuizen en groepsaccommodaties op Erfgoedlogies.

Fotozoektochten.nl
Ideaal voor een heerlijk dagje uit met zijn tweetjes of met het gezin in een mooie stad naar keuze. Er zijn fotozoektochten in Antwerpen, Breda, Den Bosch, Zwolle, Deventer, Amsterdam, Maastricht, Brugge, Gent en  Middelburg.

HeemtuinRucphen.nl
De Rucphense Heemtuin behoort al jaren tot een van de allermooiste wilde plantentuinen van Nederland en Vlaanderen. De Heemtuin is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur en op zondagmiddag (13.00-16.00 uur) in de maanden april t/m augustus. De tuin bevindt zich op de Baanvelden 12 in Rucphen. (tegenover de Skidôme)

Hightea-Adresjes.nl
Gezellig theeleuten en genieten van lekkere hapjes met vriendinnen of tijdens een zussendag? Kijk op de site voor heel veel leuke high tea adresjes!

LevendGanzenbord.com
Levend Ganzenbord is een ideaal spel voor een kinderfeestje, buurtfeest, familiedag, verenigingsuitje of kamp. Het pakket met alle bestanden kost slechts Euro 6,95 (incl. BTW). Na betaling kun je het pakket direct downloaden.

Museumkaart.nl
Ontdek de leukste musea van Nederland met deze museumkaart. Ook leuk om cadeau te geven!

Natuurmonumenten.nl
De mooiste wandelingen in natuurgebieden vind je op de website van Natuurmonumenten.

Nordic-walk.nl
Wekelijks zijn er georganiseerde tochten Nordic Walk in de prachtige omgeving van Zundert. Iedereen die de techniek d.m.v. een introductie cursus heeft geleerd kan aan deze tochten deelnemen. Deze wekelijkse tochten zijn vooraf uitgezet en duren 1 – 1½ uur. Tijdens deze tochten wordt er nog steeds aandacht aan de techniek besteed, en wordt onder begeleiding gelopen.

Riet Pijnappels.nl
Het fotoboek ‘Met andere ogen – natuur in Zundert’ is een ode aan de schoonheid van ‘buurtnatuur’. Dichtbij, huiselijk en vertrouwd. Zo vanzelfsprekend dat we soms vergeten goed te kijken.Het boekt toont de grote verscheidenheid aan bossen, heide, vennen, moeras en graslanden, en de wilde, inheemse dieren en planten die er leven. Het is landschap dat tot de verbeelding spreekt, vol spannende verhalen over vroeger, over het bittere bestaan van turfstekers, de woeste gronden, moerassen, spoken en heksen. Maar ook over de veerkracht van de natuur, de terugkeer van verdwenen planten en dieren en de magie van nieuwe natuurgebieden. Het boek is tevens een poëtische wandeling door de vier jaargetijden in elf natuurgebieden in de gemeente Zundert. Dat zijn onder meer: de Pannenhoef, de Moeren, Wallsteijn, de Oude Buisse Heide, de Krabbebossen en de Vloeiweide. Het boek ‘Met andere ogen – natuur in Zundert’ is gemaakt om het belang van behoud en bescherming van onze groene leefomgeving meer onder de aandacht te brengen. De foto’s zijn van Riet Pijnappels en Ed Michels.

Van Gogh Brabant.com
De meesterwerken van Vincent van Gogh zijn over de hele wereld verspreid geraakt. Maar hun wortels liggen in Brabant. Hier werd Vincent van Gogh geboren en groeide hij op. Hij maakte er zijn eerste meesterwerk De aardappeleters. Vijf Brabantse gemeenten bezitten nog steeds de sporen van Van Gogh, van zijn inspiratiebronnen en van zijn werk. Bezoek deze locaties en beleef er de Brabantse jaren van Van Gogh!

Viefsevents.nl
Viefs Events is een onafhankelijk organisatiebureau dat met veel inzet en enthousiasme jullie bedrijfsuitje, vriendenuitje, familiedag, team-event, vrijgezellenfeest, schooluitje, verenigingsuitje of groepsuitje uit handen neemt. Zowel kleine als grotere groepen kunnen bij Viefs Events terecht!
De op-maat-gemaakte groepsuitjes vinden plaats in Baarle-Nassau, Breda, Chaam, Etten-Leur, Hoogstraten (B), Rijsbergen, Rucphen, Ulvenhout, Wuustwezel (B) en Zundert. Ook voor een verzorgde picknick of spelverhuur voor een kinderfeestje kun je bij Viefs Events terecht.

Wandelen-Aaofweerijs.nl
Wandelen Aa of Weerijs is een wandelmap met 9 rondwandelingen met een gemiddelde lengte van 12 kilometer. Vanaf de grens met België tot in Breda. Deze wandelingen gaan gedeeltelijk langs de oevers van de Aa of Weerijs, maar ook door de aangrenzende natuurgebieden. Alle wandelingen eindigen op het startpunt.
Elke folder bevat een uitgebreide routebeschrijving, rustpunten, horecasuggesties, foto’s en historische wetenswaardigheden.

Welborg.nl
Gezondheidscentrum de Welborg in Zundert

WelkominEttenleur.nl
Een online informatiegids voor (potentiële) bezoekers van de gemeente Etten-Leur en omliggende gemeenten.

ZininZundert.nl
ZininZundert geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Zundert en de omliggende regio. Zo vind je op de site eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea en evenementen.

Zundert.nl
Dit is de website van de Gemeente Zundert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *