Laat je verrassen door de rijke historie van dit unieke landgoed. De Angorahoeve, het Atelier Roland Holst en de Herenkamer tonen hun oude glorie en geven het landgoed allure. Wandelend in de oude parkbossen en op de uitgestrekte heide kan je mijmeren over tijden van weleer. De Oude Buisse Heide vormt samen met Wallsteijn en De Moeren een prachtig wandelgebied bij Zundert. Er zijn tal van gemarkeerde wandelroutes langs theekoepels, landhuizen, tuinen en vijvers. Treed tijdens de speciale gemarkeerde Gedichtenroute in de voetsporen van Henriette Roland Holst.

De Oude Buisse Heide is in 1945 aan Natuurmonumenten geschonken door schrijfster en politica Henriette Roland Holst. Samen met haar man Richard Roland Holst, beeldend kunstenaar, verbleef ze in de zomermaanden op de Oude Buisse Heide om inspiratie op te doen. En tot op de dag van vandaag is het landgoed een inspiratiebron voor velen.

Beleef de Oude Buisse Heide op een unieke manier met een vakantie in de Angorahoeve of het Atelier Roland Holst. Of voor een korte break of vergadering in de Herenkamer op het landgoed. Kijk voor meer informatie op Buitengewone Buisse Heide.

Naar de website van Natuurmonumenten voor wandelroutes op de Buisse Heide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *