Tussen de Brabantse dorpen Zundert en Rijsbergen vind je de boerderij.
De boerderij dateert uit 1937. In vroeger tijden werden hier, vanwege de leemgrond, stenen gebakken. Dit is terug te vinden in de geschiedenisboeken als de steenbakkerij. De steenfabriek is er niet meer, maar een mooie boerderij is er voor in de plaats gekomen.
Je overnacht in een van de boerenkamers die men met gevoel voor geschiedenis en kwaliteit heeft ingericht. Elke kamer heeft een naam. Zo is er het Karhuis, waar vroeger de karren en het gerei stonden. Of het Bakhuis, waar de deeg werd gekneed en het brood gebakken werd. De kamers hebben ieders een luxe ingerichte badkamer met bad en douche. De kamer is ingericht met een tv en minibar. Vanuit je kamer heb je een prachtig uitzicht op de weilanden in het beekdal van de Aa of Weerijs. Na een verkwikkende nachtrust word je de volgende ochtend uitgenodigd voor een ‘Boer’gondisch ontbijt in de zonnige keuken van Egeldonk.

Een overnachting in een van de kamers op Egeldonk is ook leuk voor kinderen. Er is veel ruimte en de boerderij biedt de mogelijkheid om de kalfjes en koeien van dichtbij te zien en natuurlijk eens een kijkje te nemen bij het melken van de koeien.

Contactgegevens:
Egeldonkstraat 5
4881 NH Zundert
tel: 076-5972507
fax: 076-5970966
email: kennis@planet.nl
Naar de website

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *