Midden tussen uitgestrekte natuurgebieden en landerijen bevindt zich de Welsh Mountain stoeterij “De Rolinahoeve”. Als gast van de stoeterij kunt u het landleven en de stilte van de rust zelf ervaren. Geniet met uw gezin of vrienden van het luxe gastenverblijf met fraaie buitenterrasen op het zuiden of tijdens kille avonden op ons overdekte verwarmde terras.Via de eigen ingang kom je in het gezellige eetgedeelte met aansluitend een comfortabele zithoek met gashaard. Deze open ruimte van 50m2 beschikt over vloerverwarming. Het uitzicht is op het zuiden gericht. TV, boeken, tijdschriften en spelletjes zijn aanwezig. Het gastenverblijf is geschikt voor een langdurig verblijf. Het is mogelijk je maaltijden zelf te bereiden. Op de overloop, waar je door een raam in de stallen kunt kijken, bevindt zich een badkamer (6,25m2) met toilet, douche en wastafelmeubel. Verder is shampoo en een föhn voorradig. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime, comfortabele slaapkamers van 25m2 en 20m2. De kamers zijn voorzien van resp. een tweepersoonbed/eenpersoonsboxspring en twee 1-persoonsboxsprings, zitje en kledingkast.

Bij het verlaten van het gastenverblijf komt u op het overdekte terras (50m2) met terrasverwarming, comfortabele stoelen en een picknicktafel. Ook is het mogelijk gebruik te maken van onze andere terrassen. De prachtige omgeving met open veld, bos en hei, leent zich voor lange wandelingen, fietstochten e.d. Er zijn dan ook diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar. Het gastenverblijf bevindt zich in een verbouwd gedeelte van de stal. Het totale oppervlak van het perceel beslaat ca. 26.000 m2.

Voor het ontbijt maken zij veelvuldig gebruik van streekproducten zoals verse aardbeien, jams, eieren en honing. In de prachtige omgeving zullen gezinnen met kleine kinderen, wandelaars, fietsers, golfers, rustzoekers, zakenlui en cityhoppers (België/Nederland) zich op hun gemak voelen. Voor de allerkleinsten is er een kinderbed (t/m 2 jaar), een box, een kinderstoel, en zijn er traphekjes geplaatst. Er is speelgoed aanwezig en en zijn voor jong en oud spelletjes. Buiten is er een schommel en een trampoline. Op verzoek is er een zandbak en kan er voor de warme dagen een kinderbadje geplaatst worden.

Auto’s kunnen op het stalplein geparkeerd worden. Fietsen kunnen gestald worden in een afsluitbaar gedeelte van de stal. Wil je gaan fietsen met de kinderen, maar kunnen ze nog niet zelfstandig fietsen, dan is er een aanhangfiets beschikbaar.

Contactgegevens:
Fam. Lodewijk
Vervul 3
4891 SW  RIJSBERGEN
Tel.: 076 – 596 37 37
Mobiel: 06 – 22 467 407
E-mail: Rolinahoeve@zonnet.nl
Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *