Schilderen en tekenen langs de Turfvaart in Zundert 11 mei 2019

Door de schil van landgoederen in de gemeente Zundert werd 400 jaar geleden, slingerend door de prachtige natuur, een Turfvaart gegraven met een lengte van 26 km. De Stichting Cultuur Landgoederen Zundert heeft het idee opgevat die historische vaart eenmalig door een groot aantal schilders en tekenaars in beeld te laten brengen.

Op 11 mei 2019 zal het schilderen en tekenen en plein air op een aantal plaatsen langs de Turfvaart plaatsvinden, waarna op zaterdag 25 en zondag 26 mei de gemaakte werken, verdeeld over verschillende expositieruimten in de directe omgeving van de Turfvaart, tentoongesteld gaan worden. Voor alle genoemde dagen is een fiets- en wandelroute langs de locaties uitgestippeld.

Beeldende kunstenaars worden uitgenodigd zich aan te melden. Wij adviseren eerst het bestand met uitgangspunten en voorwaarden door te lezen dat hieronder gedownload kan worden. Eveneens is onderstaand een link naar het aanmeldingsformulier voor deelname dat na invulling gemaild kan worden naar info@cultuurlandgoederen.nl

Download hier de uitgangspunten en voorwaarden voor deelname.

Download hier het aanmeldingsformulier voor deelname.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *