Het Markthuys is een mooie gastvrije winkel in landelijke sfeer. De woonwinkel is gevestigd in het oude nonnenklooster aan de Molenstraat in Zundert. De winkels ademen van binnen de sfeer uit van stijlvol wonen met een stoere landelijk uitstraling.

Wij zorgen ervoor dat in onze woonwinkel altijd die interieurstukken staan die in onze landelijke woonstijl passen. Regelmatig gaan wij op zoek naar oude, nieuwe en aparte meubelstukken en accessoires. Dit doen wij in binnen- en buitenland. Waardoor er in de winkel altijd iets nieuws valt te ontdekken. De juiste mix van oude en nieuwe materialen maken een interieur juist zo spannend!
 
Om niet een ingrijpende verbouwing te ondergaan, maar toch het landelijke sfeertje in huis te creeren is er veel te bereiken met nieuwe accessoires.
Kaarsen en kandelaars, potten en vazen, zijde bloemen, sierkussens, plaids, vloerkleden en bedlinnen, wanddecoraties en spiegels en een inspirerende showroom.

Voor de accessoires kunt u bij ons terecht wij hebben merken als; Hoffz, PTMD, Knit Factory, Rastelli, Dutch Decor, Brynxz, House in Style, Il Cupido

Ook kunt u bij ons terecht voor mooie verlichting, stoffen, vloeren en diverse meubels waaronder tafels, salontafels, side tables, kasten, stoelen en banken. Van unieke oude stukken, tot meubels van oud hout gemaakt uit diverse houtsoorten. Omdat de collectie voor een groot deel uit unieke items bestaat,
veranderd het aanbod steeds, zodat we u steeds iets nieuws kunnen bieden.
 
Omdat het vaak moeilijk is om een keuze te maken voor uw inrichting denken wij graag met u mee. Daarom geven wij kleur en interieuradvies in de winkel maar ook aan huis, zodat we samen kunnen kijken wat bij u past.

Openingstijden
Woensdag t/m Vrijdag van 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur
Zondag van 11.00 – 17.00 uur ( in Zundert zijn elke zondag de winkels open)

Contactgegevens:
Molenstraat 15
4881 CP Zundert
T +31 (0)76 5973703
Naar de website

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *